5 Simple Statements About petek servisi Explained

Wiki Article

Bu web page, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Ankara’nın En iyi profesyonel iş arkadaşlarımızla çalışmaktayız Ankara’nın her yerine servisimiz bulunmaktadır…

yukarıda bahsedilen yöntemler denediniz ve olmadı ise yetkili servis arayınız. petekler temizlendi ama ısınmıyor gibi sorunlar sıklıkla yaşanıyor.

uzun yıllardır petek ve kombi temizliği yapan kurumsal firmadır. Peteklerinizde ısı kaybı yaşıyorsanız, bizimle iletişime geçin, evinizi kirletmeden kombi ve peteklerinizi temizleyelim.

Radyatör ve tesisatınız özel yeni nesil cihazlarla bu iş için üretilmiş özel kimyasalla yıkamasını yapıp koruyucu kimyasalını atıp kombi ve tesisatınızı kış a hazırlıyoruz İrtibat

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Kaliteli temiz Petek temizliği kombi temizliği yapılır son sistem makinelerle kaliteli istanbul petek servisi hizmet vermekteyiz basınçlı suyla kompresörlü makinalarla temizlik yapıp petrklerinizi ve kombilerinizi en verimli şekillide kullanabilmenizi sağlamaktayız

Petek temizliği yapılırken kalorifer tesisatına veya kombiye zarar vermesi mümkün değildir. Ekiplerimiz temizlik işlemine petek servisipetek servisi başlamadan önce gerekli bütün tedbirleri almaktadır. Gerekli tedbirler alındıktan sonra tesisat temizlenmeye başlanır.

Merhabalar siz değerli müşterilerimize her zaman kaliteli ve güvenilir bir hizmet vermek için tecrübeli ekibimiz ile seven/24 uygun fiyatlı kaliteli hizmet vermek için sizlere propertyımcı olmaktan onur ve gurur duyuyoruz

Tıkalı olan kalorifer boruları ancak petek temizliğinden sonra verimli hale istanbul petek servisi gelmektedir. Sizde düzenli petek temizliği yaptırın ve ısınmayan petekleriniz ısınmaya başlasın.

Ülkemizde kış aylarında ısınmanın büyük bir kısmı doğalgaz sistemleri tarafından sağlanmaktadır. Doğalgazı kullanarak suyu ısıtan ve bu şekilde hem evlerde sıcak su kullanımını istanbul petek servisi mümkün kılan hem de kış aylarında ısınmayı sağlayan sistemler, kombi ve kombi tesisatı ya da merkezi sistemler olmaktadır. Vizyon Tesisat

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara two yıl garanti veriyoruz.

Gardenya Petek Temizlme 2020' den bu yana professional bi şekilde hizmet vermektedir. kombi bakım ve petek temizliği hizmetlerinizi professionel ekip ve ekipmanlarımızla yapmaya talibiz.

Report this wiki page